top of page

סשן הפעלת בלוטת האצטורבל מסלעי ההתעלות - מהר השאסטה- קבוצת ״בריאה קוסמית ״


"אנחנו ממשיכים ומורידים את קרני ההתעלות, כאן על הר שאסטה, ממקדש ההתעלות. והקרן הלבנה בוהקת עם קרן הרצון האלוהי, ממשיכה ממקור הבריאה ומהר שאסטה, ממקדש ההתעלות עמוק מתחתנו, לשטוף את הגופים. נמשיך ונזרים מצ'אקרת העין השלישית אל צ'אקרת הגרון.

ננשום עמוק ונדבר את האמת שלנו.

והלאה נמשיך ונוריד את האנרגיה אל הלב המקודש.

קרני האור נכנסות ללב המקודש, והלב מתמלא באור כחול עמוק ולבן בוהק, והלב שלנו מואר ומואר ומואר, עוד ועוד ועוד.

נקח נשימה עמוקה ונשחרר.

ואני מזמנת להיות פה במרחב שלנו היום על ההר את המאסטרים הנעלים – את המאסטר אל מוריה, ואלוהים מאסטריה, נושאי קרן האור של הרצון האלוהי.

אני מזמנת את המאסטרים סרפיס ביי, של אהבת ההתעלות, הוא אשר מוביל אותנו בתהליך ההתעלות שלנו.

אני מזמנת את הכהן הגדול אדמה, את גלתיאה וסלסטיה, את נציג הפליאדים – זד.

אני מזמנת להיות פה איתנו היום את דיוות הטבע, את הפיות, חד-הקרן, מלאכי האור, וכל מי שנמצא איתנו ביער הקסום.

ואנחנו מתחילים לראות כיצד במרכז המעגל שלנו נפתח כרגע שער אור רב-ממדי. והשער מזמן כל אחת מאיתנו לקום עם גוף האור שלה וממש להיכנס באותו שער רב-ממדי.

אנחנו עוברות את השער ונכנסות בתוך ספירלת אור שממגנטת אותנו, ואנחנו כולנו, כל הקבוצה אחת אחר השנייה, מגיעים ורואים את שערי טלוס מאירים בפנינו אור בוהק ופתוחים.

והנה אנחנו רואים נציגים טלוסיאנים, גבוהים בגובה שלהם, כחמישה-שישה מטרים, יפיפיים, בועקים באור, ומושיטים לנו יד ומזמנים אותנו לבוא איתם. כל הקבוצה שלנו יוצאת אל מעמקי טלוס, עמוק בפנים, בשערי האור. בשבילי בני הקריסטל, אנו נכנסים.

והנה לפנינו מבנים קריסטליים – חלקם עגולים, חלקם גבוהים ותמירים, קשתות של אור ופרחים יפייפיים. ולוקחים את הקבוצה כרגע למרחב מיוחד, מרחב שלוקח אותנו אל מקדש ההתעלות במעמקי טלוס, ממש מתחת למרחב בו הגוף הפיזי שלנו יושב.

אנו נכנסים למקדש בצורת פירמידה עצומה בגודלה, לבנה, ובמרכז אנחנו רואים להבה לבנה בוהקת של ההתעלות. לאט לאט, עם גוף האור, אנחנו מתקרבים, וכל מה שאנחנו עושים זה לנשום אותה עמוק פנימה אל תוכנו. ואנחנו נושמים אותה, נותנים לה לשטוף את כל הגופים שלנו – את הגוף הפיזי, הגוף הרגשי, הגוף המנטלי. בואו נראה את ניצוצות האור שוטפות את כל הגופים שלנו, וכיצד גוף האור הקריסטלי שלנו מתחיל להתרחב ולקבל את הפן ואת האור של הממד החמישי. תאפשרו לעצמכן לראות את עצמכן תמירות, יפייפיות, בגוף האור של הממד החמישי בעיר האור טלוס, במקדש להבת ההתעלות.

והלהבה מולנו יפייפיה, ואנו כולנו מתבקשים לבוא לחדר צדדי. בחדר הצדדי מגיע אלינו המאסטר סרפיס ביי. הוא אשר מלווה את המועמדים להתעלות בכל אותם השלבים והחניכות בהם הם עוברים. הוא עובר בין כל אחת מאיתנו ושולח קרן אור שמכילה אהבה טהורה אל הלב המקודש שלנו.

"ברוכות הבאות", כך הוא אומר, "חיכינו לכן כאן בטלוס, ואנו שמחים לפגוש את קבוצת המתעלים המתייעדת במסע הנוכחי. אני מלווה כל אחת מכן באופן אישי ועוזר לכן לאזן עצמכן ברמת אוקטבת האור הטהור הנכנסת אל הגופים שלכן, וברמת היכולת שלכן להתרחב ברמת התודעה והתובנה. אשקיטו את אשר נוכח במוח האנושי ובאגו, ורדו אל הלב הלמוריאני שלכן לקבל את אותן מתנות האור אשר אנחנו מביאים לכן. נוכח אני איתכם, סרפיס ביי."

והנה אתם מגיעות לחדר צדדי ומתיישבות בכיסאות קריסטל. נושמות בכיסאות הקריסטל את האור המופלא ונותנות לו להטמיע.

מעל כל אחת מכן מגיעה ברגע זה קרן אור זהב עדינה. היא מגיעה אל כיסאות הקריסטל במקדש ההתעלות. ראו את הקרן הזהב בעדינות מגיעה ונכנסת אל הפינאל גלנד (Pineal gland) שלכן, אל בלוטת האצטרובל הקטנטנה בין שתי ההמיספרות במוח האנושי ובמוח הקריסטל.

קרן האור הזהב נוגעת בפינאל גלנד, והפינאל גלנד מתחילה לעבור אקטיבציה והפעלה. בלוטת האצטרובל מתחילה לפעול עכשיו, מסתובבת סביב עצמה. וככל שהיא מסתובבת ומתמלאת באור הזהב, אתם רואים אותה פועלת ומתחילה לשלוח תדרים ופולסים אנרגטיים לפתיחת מאורות העיניים לראייה רב-ממדית.

ראו את קרני האור נשלחות אל ארובות העיניים לפתיחה רב-ממדית, עכשיו. והעיניים נפתחות לראייה רב-ממדית – הרשתיות, כל חלקי העין, הכל נפתח ומואר.

והנה הקרן והפינאל גלנד שולחת קרני אור אל מחילות האוזניים, עד לקריסטל הפנימי בתוך המחילות. ואנו עומדים לבצע פתיחה של האוזניים לשמיעה רב-ממדית. תרגישו את האנרגיה זורמת.

והאנרגיה ממשיכה מהפינאל גלנד שמואץ באור זהב – כדור אור זהב במרכז המוח שלנו. הקרניים ממשיכות ויורדות דרך המרידיאנים עד לכפות הידיים, לכל אחת מהאצבעות, לקצוות, למרכז העצבים. עד אשר אתם רואות שבכל אחד ממרכזי האצבעות יש אור זהב בוהק, והאור בוקע החוצה כקרני לייזר. פתחו את כפות הידיים, ראו זה קורה, עכשיו.

עבודה נפלאה, ואנו עכשיו ממשיכים להזרים את אותם הקרניים עד לכפות הרגליים, דרך המרידיאנים לכל אותם האצבעות בכפות הרגליים ואל מרכז כף הרגל, ולראות כי האור ממשיך ויורד אל בתוך מעמקי רצפת הקריסטל בטלוס, במקדש בו אתם נמצאים.

שגרו את האור הזה ותרגישו כיצד הגופים נוכחים ביכולת ההעברה האנרגטית.

נשימה עמוקה.


 
 
 

תגובות


תקשורים חדשים

bottom of page